ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το έργο θα δημιουργήσει μια διαδικτυακή κοινότητα προσβάσιμη στους χρήστες και μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, η οποία θα φιλοξενεί ένα πακέτο διδασκαλίας και μάθησης και μια κοινότητα συν-δημιουργίας. Πράγματι, οι καθηγητές και οι μαθητές τους, οι ΜΚΟ που ασχολούνται με τη συμπεριφορά των καταναλωτών μπορούν να συνδημιουργήσουν προκλήσεις για να διατηρήσουν την κοινότητα ζωντανή και να εκπαιδεύσουν τους μαθητές στις τελευταίες αλλαγές των ηλεκτρονικών υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου.

pexels-fauxels-3184647
ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Η θεωρητική βάση του πρώτου αποτελέσματος είναι αυτό το πλαίσιο αναφοράς ψηφιακών ικανοτήτων για τους καταναλωτές, τους καταναλωτές digcomp. περιγράφει 14 ικανότητες που ομαδοποιούνται σε τρεις κύριους τομείς: πριν από την αγορά, την αγορά και μετά την αγορά και θα χρησιμοποιηθεί ως πλαίσιο για την ανάπτυξη του μοντέλου κατάρτισης.

Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για το πώς το πλαίσιο αναφοράς για τις ψηφιακές ικανότητες των καταναλωτών θα μεταφραστεί σε πρακτικές δραστηριότητες για τη διδασκαλία και τη μάθηση με τους πολίτες σχετικά με τις ψηφιακές ικανότητες των καταναλωτών.

Επιπλέον, δεν υπάρχει ευρωπαϊκό πλαίσιο για την εφαρμογή του στα σχολεία. Το πρώτο στοιχείο καινοτομίας στο πλαίσιο της αποστολής του έργου είναι η δημιουργία ενός προγράμματος κατάρτισης για την ανάπτυξη ενός ευρωπαϊκού συστήματος κατάρτισης για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού πλαισίου ψηφιακών ικανοτήτων στα σχολεία της κατώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας ευκαιρίες μικρομάθησης υψηλής ποιότητας για τους εκπαιδευτικούς.

ΠΑΙΧΝΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Το μαθησιακό περιβάλλον ONLINE θα είναι το δεύτερο αποτέλεσμα που θα αναπτυχθεί από τους εταίρους του έργου. Το διαδικτυακό μαθησιακό περιβάλλον θα παραδοθεί ως Ανοικτός Εκπαιδευτικός Πόρος και θα φιλοξενεί τις ευκαιρίες μικροεκπαίδευσης για τους εκπαιδευτικούς, σενάρια για την εφαρμογή τους στις τάξεις μέσω της μεθοδολογίας που βασίζεται στον πελάτη και μια κοινότητα πρακτικής. Η κοινότητα πρακτικής θα εγγυάται πράγματι ένα συνεργατικό περιβάλλον μάθησης μεταξύ εκπαιδευτικών διαφορετικού γνωστικού αντικειμένου και θα είναι επίσης χρήσιμο για να απαντήσει στις συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στις ηλεκτρονικές αγορές.

pexels-pixabay-39284